Szőnyeg

Tandus
Az angol szőnyeggyár teljes körű burkolati megoldásokat kínál kifejezetten közületi felhasználáshoz. Egyedi, innovatív megjelenésével és korszerű technológiai eljárásával egyik kiemelkedő szereplője a modul szőnyeggyártásnak. Környezetvédő cégfilozófiájának és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően kimagasló minőségben biztosítja a legkülönbözőbb ízlésnek és igénynek megfelelő buklé, velúr és vegyes szövésű modul szőnyegeit.
Burmatex
 A Burmatex az egyik vezető padlószőnyeg és modul szőnyeg gyártó Nagy-Britanniában. A Burmatex széles termékkínálatában megtalálhatóak a buklé és velúr szőnyegek mind modul, mind pedig tekercses kivitelben, illetve a speciális, vegyes szövésű burkolatok és szennyfogó szőnyegek. A vállalat kiemelt fontosságot tulajdonít az aktuális irányzatoknak, így az innovatív termékek gyártásának, annak érdekében, hogy megfeleljen a tervezők, belsőépítészek és kivitelezők ízlésvilágának az oktatás, kereskedelem, egészségügy, sport és szabadidő, illetve a lakossági szektorokban egyaránt.
Kowary
A Kowary szőnyeggyár 1854 óta kínálja exkluzív minőségű és kivitelű, Axminster technológiával (80% gyapjú, 20% nylon) készülő szőnyegeit. Ezen termékek kiváló minőségű Brit gyapjú alapanyagból készülnek, mely a British Wool Certificate díjat is megkapta.A Kowary szőnyegek többek között magas komfort-érzetet, hosszú élettartamot, kellő hőszigetelést és lépéshang-tompító hatást biztosít mindazok számára, akik a lengyel márka mellet voksolnak.Összetételének és műszaki paramétereinek köszönhetően hozzájárul a helyiségek mikroklímájának és akusztikai tulajdonságainak kedvező alakulásához miközben egy meghitt, barátságos és pazar légkör alakítható ki a Kowary szőnyegekkel. Ajánljuk szállodákba, hotelekbe, és minden olyan közületi épületbe, ahol a fenti szempontok fontosak a kívánt összkép elérésében.
Sit-In
Az olasz szőnyeggyár 1950 óta látja el vásárlóit kitűnő minőségű tekercses kivitelű szőnyegeivel. Kollekcióijában megtalálható a buklé és velúr szőnyeg egyaránt rendkívül széles szín- és design kivitelben. A széles termékválasztéknak köszönhetően bármely típusú épület beltéri burkolásához megtalálhatjuk a legalkalmasabb Sit-In szőnyeget. Tekintettel a több-évtized alatt kitapasztalt költséghatékony gyártástechnológiára, és arra hogy szinte az összes szükséges alapanyagot maguk állítják elő, a magas színvonal mellet a kedvező árfekvés is garantált. 

Kapcsolódó galériák

Szőnyegburkolatok közületi felhasználásra