Gumiburkolat

A NORA System GmbH több, mint 50 éve ismerte fel a kaucsuk magávalragadó előnyeit,és gyártja azóta is a csúcsminőségű burkolóanyagait, mely technológia az állandó innovatív fejlesztési tevékenységen és a hajthatatlan magas minőségre való törekvésen alapszik.
Ma a NORA System GmbH, a Noraplan és Norament márkáival piacvezető szerepet tölt be a gumiburkolatok területén, világszerte 50%-os piaci részesedést tudva magáénak, míg például Németországban a forgalom 80%-át bonyolítja.
A NORA gumiburkolatok több nemzetközileg elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek köszönhetően egyik kiemelkedő pozitív tulajdonságuknak, miszerint PVC, lágyító és halogénmentes eljárással készülnek, ennek megfelelően egész élettartamuk alatt nem bocsátanak ki a környezetre káros anyagot még tűz esetén sem.
A NORA gumiburkolatok további előnyei a széles szín és designválaszték, a hegesztés nélküli kivitelezés, az anyagösszetételből adódó hosszú élettartam és antisztatikusság, elasztikus tulajdonságának köszönhetően a magas komfortérzet, a kitűnő színtartósság, kopásállóság, a csúszásmentes járófelület, a kiváló lángterjedési és füstképzési mutatók, a savakkal-lúgokkal, cigarettaparázzsal szemben tanúsított ellenálló képesség, és nem utolsó sorban a könnyű tisztíthatóság.
Ezen kívül a NORA gumiburkolatok termékkínálatában megtalálhatóak különböző speciális termékek is úgy mint nagyfokú csúszásmentes felületek, kopogóhang- és zajcsökkentő burkolatok, elektrosztatikusan vezetőképes anyagok, lépcsőelemek és egyéb profilok.
A NORA burkolatrendszereket ajánljuk irodaépületek, egészség- és oktatásügyi létesítmények, kereskedelmi és iparcsarnokokba, áruházakba,kskereskedelmi boltokba, ill. minden olyan közületi épületbe, ahol a nagyfokú igénybevétel elsődleges szempont a burkolóanyag megválasztásánál.
 
További termékinformációért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.